Dag en nacht staan we voor u klaar!

Wie zijn wij?

 

Na jarenlang zelf bij diverse rozenkwekerijen werkzaam geweest te zijn, is Dhr. Yalcin Ersoy in 1999 begonnen met Uitzendbureau Ersoy. Sinds de oprichting is Uitzendbureau Ersoy een betrouwbare partner voor vele bedrijven in verschillende sectoren. Dagelijks zenden we meer dan 100 medewerkers naar onze klanten.

 

Wat doet Ersoy?

Het uitzendbureau heeft twee belangrijke peilers:

Agrarische sector:

De agrarische sector waar we werkzaam zijn voor Rozenkwekerijen en Rozen importbedrijven. Werkzaamheden: Kas opruimen, kas inrichten, planten, pluizen, inbuigen, knippen, beestjes hangen, machine hangen, inpakken, veilingklaar zetten, orders verzamelen.
Verder nog diverse werkzaamheden waaronder lampen vervangen en schoonmaken.

Havengebied:

Cacao en Koffie overslag waar we werkzaam zijn voor diverse grote internationaal opererende havenbedrijven. Werkzaamheden: Containers openen, balen snijden met de hand, balen lossen met de hand, machinaal lossen van balen, pallets stapelen (met heftruck), opklaren, stickeren van beschadigde balen, sealen van pallets. Verder nog schoonmaken en ongedierte bestrijding van de loodsen

Bent u een werkgever?
en zoekt u werknemers?

Bent u op zoek naar werknemers zonder dat u ze zelf in dienst wilt nemen: Dit kan op tijdelijke basis (seizoenswerk) of op langdurige basis, laat dan uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen

Ben je op zoek naar werk?

Woon je in Den Haag of in de buurt van Aalsmeer, Amsterdam of Zaandam, ben je flexibel, ervaren, in het bezit van de juiste papieren en op zoek naar werk in een van de sectoren waarin wij werkzaam zijn, dan kun je contact met ons opnemen door je gegevens bij ons achter te laten.

RIA Register

RIA staat voor Register Inleenarbeid Agrarisch: een register voor gecertificeerde HAL-bedrijven. Gecertificeerde Hal-bedrijven worden opgenomen in dit register (De RIA Lijst). Deze bedrijven zijn ook herkenbaar door het onderstaande RIA-keurmerk.

Dit Ria Register is dus een keurmerk die in het leven geroepen is om uitzendbureaus te monitoren die werkzaam zijn in de agrarische sector, maar gezien de aard van de monitoring van het Ria Register kan dit ook toegepast worden op uitzendbureaus die in andere sectoren aan het werk zijn. Van de uitzendbureaus wordt twee keer per jaar de gehele boekhouding gecontroleerd. Vaste punten bij deze controles zijn met name betalingsgedrag (belastingdienst, sociale premies, pensioenfondsen), illegale arbeid, naleving van de in de branche geldende CAO, crediteurensaldo en meer zaken die inzicht geven in de betrouwbaarheid van een bedrijf. Vervolgens dient maandelijks het zogenaamde bewijs van betalingsgedrag (belastingdienst en sociale lasten) overlegd te worden. De doelstelling van het RIA-register is het bestrijden van illegale arbeid en om het risico van de Wet Ketenaansprakelijkheid voor de opdrachtgevers te minimaliseren. Deze wet houdt namelijk in dat als een uitzendbureau niet aan de betalingsverplichtingen van de sociale lasten en de belastingen voldoet, deze bedragen normaliter verhaald kunnen worden op de opdrachtgever. Dit risico kan dus beperkt worden door te werken met uitzendbureaus die op de RIA-lijst staan. Deze bedrijven worden doorlopend gecontroleerd, en als er een achterstand is word het RIA-Certificaat ingetrokken. Dit is te controleren op kiesria.nl . Hier is altijd een actuele lijst van aangesloten bedrijven te vinden. Op deze website kun je ook meer informatie vinden over RIA.

Vragen?
Neem contact op.

Vul hieronder het formulier in of bel voor meer informatie!

Contactdetails

Adres:
De La Reyweg 569
2571 EN Den Haag

Telefoon:
070 388 24 02

Fax:
070 330 01 98

E-Mail:
info@ersoy.nl

Contactformulier

Stuur hieronder een bericht naar ons. We doen ons best om alle berchten z.s.m. te beantwoorden.